Welcome to CroWarez.Org
User Login:
English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian

Autor Tema: E.L.James - Pedeset nijansi - Mracnije  (Posjeta: 12148 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

08-09-2012, 23:39:47
  • V.I.P
  • *
  • Postova: 2476
  • Country: br
  • Karma Points: 235949
  • Spol: Ženski
  • Blow me one more kiss <3
info-

E.L.James Pedeset nijansi - Mračnije.pdf


Citat:
Drugi dio u kontroverznoj trilogiji pruza novi uvid u mracni ali opcinjavajuci svet Kristijana Greja.

Zastrasena nesvakidasnjim sklonostima i mracnim tajnama, prelijepog ali rastrzanog mladog poslovnog muskarca Kristijana Greja, Anastazija Stil prekida njihovu vezu i otpocinje poslovnu karijeru u jednoj izdavackoj kuci iz Sijetla.

Ipak, zelja za Kristijanom je ne napusta, naprotiv, ona opsjeda svaku njenu misao. Kada joj Grej ponudi novi ugovor, Ana ne uspijeva da mu odoli. Ubrzo saznaje vise o mucnoj proslosti svog mracnog, opsjednutog, zahtjevnog ljubavnika i shvata bol koji se krije u dusi gospodina Pedeset Nijansi.

Dok se Grej rve sa svojim demonima, Ana mora da se suoci sa bijesom i zaviscu zena koje su u Kristijanovom zivotu bile prije nje. A onda mora donijeti i najvazniju odluku u svom zivotu.

 download-

Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login 


 


Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog djela suglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg djela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez suglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese CroWarez.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolirati ukoliko primjetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika CroWarez.org sajta. Ukoliko želite kontaktirati s nama pošaljite nam poruka na mail:
[email protected]

Optimized for: Firefox:: Chrome :: 1024x768 pixels (minimal screen resolution)
Copyright 2009 - 2015 Www.CroWarez.Org

Bosna United Serije Online The Pet Planet SMFSimple
Cro Warez Odblokiraj.me Besplatan Download Free