Welcome to CroWarez.Org
User Login:
English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian

Autor Tema: Francesca Brown - Anđeli koji mi šapću  (Posjeta: 3134 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

09-08-2012, 09:03:41
  • CroWarez Member
  • *
  • Postova: 560
  • Country: hr
  • Karma Points: 52217
  • Spol: Muški
hvala onom tko je skenirao i obradio knjiguFrancesca Brown - Anđeli koji mi šapću

Nevjerojatna, istinita priča o ženi kojoj su anđeli promijenili život.

Francesca Brown, teško narušenog zdravlja i očajna bila je bez nade i vjere u budućnost. Sve dok je jednoga dana nisu posjetili anđeli i duhovi kojih se sjećala još otkad su na nju pazili dok je bila dijete.

Francesca Brown vodi nas čarobno putovanje na kojem otkriva samu sebe i opisuje kako su joj anđeli pomogli da ozdravi te je poveli na put iznimnog duhovnog iscjeljenja.

U knjizi autorica opisuje anđele koji su joj pomogli i prenosi nam poruke koje je kroz meditaciju primila od anđela – poruke nade povezane s izazovima s kojima se svijet danas suočava. Anđeli koji mi šapću neobična je priča o jednoj običnoj supruzi i majci blagoslovljenoj nevjerojatnim

pdf , hrvatski

novi link 21. 10. 2014.

Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login


 


 


Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog djela suglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg djela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez suglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese CroWarez.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolirati ukoliko primjetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika CroWarez.org sajta. Ukoliko želite kontaktirati s nama pošaljite nam poruka na mail:
[email protected]

Optimized for: Firefox:: Chrome :: 1024x768 pixels (minimal screen resolution)
Copyright 2009 - 2015 Www.CroWarez.Org

Bosna United Serije Online The Pet Planet SMFSimple
Cro Warez Odblokiraj.me Besplatan Download Free