Welcome to CroWarez.Org
User Login:
English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian

Autor Tema: Matt Dunn - Vjenčani kum  (Posjeta: 2883 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

24-07-2012, 21:36:08
  • Uploader
  • *
  • Postova: 40
  • Country: hr
  • Karma Points: 3819
  • Spol: Ženski
Ovo je moja prva knjiga i želim je podjeliti s vama! Nadam se da je sve dobro ispalo!!!

Matt Dunn - Vjenčani kum

info-
Adam Bailey prvi će priznati da mu nije loše u životu, barem ne otkako je odustao od trajnih veza. Mnogo je lakše, napokon, biti serijski monogaman – upoznavati žene kad god se pruži prilika, iskorištavati svoj markantan izgled i neodoljiv šarm, te im ne odgovarati na daljnje pozive dok opisuje netom proživljene avanture dvojici najboljih prijatelja s manje ljubavnih iskustava, oženjenom knjigovođi Marku i poslovnom partneru Nicku. Istina, bez njih bi Adamu teško bilo voditi tako lagodan život: zajedničkim naporima oni vode internetski portal PleazeYourself, tražilicu za pornografske sadržaje od koje su se svi obogatili.

Bogatstvo, jasno, ima i svoju cijenu: u Nickovu slučaju, cijena je Sandra – žena koju je Adam smjesta prozro kao ambicioznu udavaču kojoj se više mili Nickov Ferrari od Nicka samog, ali koju Nick smatra nečim najboljim što mu se u životu dogodilo. A tek što je Adam počeo razmišljati o tome kako da Nicka odgovori od stupanja u brak s jednom takvom gadurom (što nije lako, jer si frendovi mogu reći sve, samo nipošto ne smiju pljuvati po životnim izabranicama), kad zatelebani Nick oduševljeno zamoli Adama da mu bude vjenčani kum… Britko napisan, prepun sjajnih doskočica i oštrih opažanja muške prirode i društva u današnjem materijalno sređenom, ali emocionalno i dalje vrlo nesređenom svijetu, roman Matta Dunna Vjenčani kum pružit će današnjem čitatelju nelagodno bistro zrcalo vlastitog karaktera, a čitateljici jedinstveno točan uvid u psihu suprotnog spola.
download-

pdf

Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login


novi link 4. 1. 2015.


 


 


Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog djela suglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg djela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez suglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese CroWarez.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolirati ukoliko primjetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika CroWarez.org sajta. Ukoliko želite kontaktirati s nama pošaljite nam poruka na mail:
[email protected]

Optimized for: Firefox:: Chrome :: 1024x768 pixels (minimal screen resolution)
Copyright 2009 - 2015 Www.CroWarez.Org

Bosna United Serije Online The Pet Planet SMFSimple
Cro Warez Odblokiraj.me Besplatan Download Free