Welcome to CroWarez.Org
User Login:
English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian

Autor Tema: Traži i bit će ti dano - Esther i Jerry Hicks  (Posjeta: 2707 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

26-04-2012, 22:11:51
  • System Admin
  • *
  • Postova: 3987
  • Country: hr
  • Karma Points: 86111
  • Spol: Muški
  • Tomorrow's just your future yesterday!


 info-
Već desetljećima niti jedan kanalizirani tekst nije izazvao takvu pažnju svjetske javnosti kao poruke Abrahama koje prima Esther Hicks. Esther, uz pomoć supruga Jerryja, ove je poruke objavila u nekoliko knjiga koje su odmah postale svjetski bestseleri. U srcu ovih učenja leži najmoćniji zakon svemira, zakon privlačenja. Ono nas uči kako djelovati u najširem smislu ove riječi - kako biti. Činiti ili ostvariti bilo kakvu želju koja vam pričinja zadovoljstvo. Ova knjiga je jedinstvena u čitavom izdavaštvu - imate sreću što ćete moći zaviriti u svijet onih koji su neprekidno povezani s energijom izvora. Štoviše, ovi glasovi duha govore jezikom koji razumijete i koji ćete isti tren moći pretvoriti u akciju.

Oni vam nude ni manje ni više nego nacrt za razumijevanje i mijenjanje vlastite sudbine. Učenje Abrahama je u osnovi usmjereno na to da vam pomogne da se u svakom pogledu vratite tom izvoru iz kojeg potječu i u kojeg se vraćaju sve stvari. Iz svakog odlomka ove knjige vidljivo je da vam Abraham nudi ovu prosvjetljujuću mudrost na način da s tim izvorom budete sto posto povezani i da u tu povezanost nikad ne posumnjate. Zato ovu knjigu nazivam prekretnicom u izdavaštvu.

Pdf format
189 stranica – dvolisni prikaz
Hrvatski jezik


 download-
Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login
 


 


Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog djela suglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg djela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez suglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese CroWarez.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolirati ukoliko primjetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika CroWarez.org sajta. Ukoliko želite kontaktirati s nama pošaljite nam poruka na mail:
[email protected]

Optimized for: Firefox:: Chrome :: 1024x768 pixels (minimal screen resolution)
Copyright 2009 - 2015 Www.CroWarez.Org

Bosna United Serije Online The Pet Planet SMFSimple
Cro Warez Odblokiraj.me Besplatan Download Free