Welcome to CroWarez.Org
User Login:
English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian

Autor Tema: Svecenikova Djeca (2013)  (Posjeta: 5033 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

22-01-2013, 00:21:21
 • Member
 • *
 • Postova: 137
 • Country: ug
 • Karma Points: 8229
 • In Memoriam
Svecenikova Djeca (2013) FULL DVD


Citat:
Zanr: Comedy, Drama
Rezija: Vinko Bresan
Trajanje: 93
Godina: 2013
Produkcija: Katarina Jankovic , Djani Kosic , Andro Krpan , Ivan Maloca , Maja Vukic
 
Uloge
Krešimir Mikić - don Fabijan, mladi svećenik kojem je na pamet pala "vrhunska" ideja
Nikša Butijer - Petar, prodavač na kiosku, pomagač u raboti don Fabijanu
Dražen Kühn - Marin, domoljubni ljekarnik, malo je maka
Marinko Prga - učitelj, glasnogovornik mjesnog ogranka HDZ-a
Jadranka Đokić - sirota
 
Radnja
 
U jednom dalmatinskom otočnom gradiću mladi katolički svećenik don Fabijan zavidi starijem svećeniku na popularnosti među građanima. Nakon što je Papa odredbom dopustio uporabu kondoma u nekim slučajevima, mladi svećenik počinje bušiti kondome koje bogobojazni trafikant Petar prodaje na svojem kiosku. Marin, pobožni mjesni ljekarnik, udružuje se s njima i počinje podmetati vitaminske tablete umjesto kontracepcijskih pilula u svojoj ljekarni. Trojica urotnika doslovno dokidaju kontracepciju na otoku, a kako broj neželjenih trudnoća raste, don Fabijan daje sve od sebe kako bi uvjerio parove da se vjenčaju na pravi kršćanski način. Status don Fabijana kao svećenika počinje rasti. Vijest o demografskoj eksploziji na otoku daleko se čuje, strane TV postaje i parovi bez djece počinju pohoditi ovaj mali dalmatinski otok. Kada policija krene istraživati nestanak trudnice, a političari preispitivati eksploziju otočke stope nataliteta, don Fabijan shvaća da su stvari izmakle kontroli. Tijekom sakramenta ispovijedi mladi se svećenik nađe u krizi vjere.
 

Screen

Mrtvi linkovi
 

22-01-2013, 02:05:01
Odgovori #1
 • System Admin
 • *
 • Postova: 8375
 • Country: ba
 • Karma Points: 220949
 • Spol: Muški
 • 45° 8' 15" North, 17° 59' 23"
info-

Svecenikova djeca DVDRip Xvid-expontoCitat:
Redatelj: Vinko Brešan
Scenarist: Mate Matišić
Žanr: Komedija
Godina: 2013

Uloge: Kresimir Mikic, Niksa Butijer, Dražen Kuhn, Ana Begic, Goran Bogdan, Zdenko Botic, Senka Bulic, Nika Burdjelez...

Opis: U malom otočnom gradiću neznanog imena mladi katolički svećenik don Fabijan zavidi starijem svećeniku popularnost medju gradjanima. Nakon što je Papa odredbom dopustio uporabu kondoma u nekim slučajevima, mladi svećenik počinje bušiti kondome koje bogobojazni Petar prodaje na svojem kiosku. Što će se iz toga izroditi kad im počne pomagati i lokalni domoljubni ljekarnik Marin ne treba pogadjati tri puta.


Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login screen- download-

Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login


 

22-01-2013, 20:09:19
Odgovori #2
 • System Admin
 • *
 • Postova: 3986
 • Country: hr
 • Karma Points: 86057
 • Spol: Muški
 • Tomorrow's just your future yesterday!
Format: Avi (DVDRip)
Time: 1:32
Imdb:
Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login
U jednom dalmatinskom otocnom gradicu mladi katolicki svecenik don Fabijan zavidi starijem sveceniku na popularnosti medu gradanima. Nakon što je Papa odredbom dopustio uporabu kondoma u nekim slucajevima, mladi svecenik pocinje bušiti kondome koje bogobojazni trafikant Petar prodaje na svojem kiosku. Marin, pobožni mjesni ljekarnik, udružuje se s njima i pocinje podmetati vitaminske tablete umjesto kontracepcijskih pilula u svojoj ljekarni. Trojica urotnika doslovno dokidaju kontracepciju na otoku, a kako broj neželjenih trudnoca raste, don Fabijan daje sve od sebe kako bi uvjerio parove da se vjencaju na pravi kršcanski nacin. Status don Fabijana kao svecenika pocinje rasti. Vijest o demografskoj eksploziji na otoku daleko se cuje, strane TV postaje i parovi bez djece pocinju pohoditi ovaj mali dalmatinski otok. Kada policija krene istraživati nestanak trudnice, a politicari preispitivati eksploziju otocke stope nataliteta, don Fabijan shvaca da su stvari izmakle kontroli. Tijekom sakramenta ispovijedi mladi se svecenik nade u krizi vjere


Code:
Samo registrirani korisnici mogu vidjeti skriveni sadrzaj.

Only registered users can see hidden content.
Please click here to Register or Login

 


 


Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog djela suglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg djela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez suglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese CroWarez.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolirati ukoliko primjetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika CroWarez.org sajta. Ukoliko želite kontaktirati s nama pošaljite nam poruka na mail:
[email protected]

Optimized for: Firefox:: Chrome :: 1024x768 pixels (minimal screen resolution)
Copyright 2009 - 2015 Www.CroWarez.Org

Bosna United Serije Online The Pet Planet SMFSimple
Cro Warez Odblokiraj.me Besplatan Download Free